Koulutukset ja Leirit

Seuraava IKSA Kahvakuulaohjaajakoulutus 30.-31.5.2020, Helsingissä

Alkuperäinen ja ainutlaatuinen kahvakuulakoulutus.

IKSA Kahvakuulakoulutus KB 1&2 on ensimmäinen Suomessa järjestetty ohjaajakoulutus, jonka on suorittanut jo tuhannet harrastajat ja ohjaajat viimeisen 10 vuoden aikana!

Tule oppimaan kaikki tarpeellinen kahvakuulailun perustekniikoista. Saat samalla käyttöösi kattavan liikepankin, jota voi hyödyntää omassa harjoittelussa, yksilövalmennuksessa ja ryhmäliikunnassa. Lue lisää>>

Ilmoittaudu mukaan!

 

”Olen osallistunut muutamiinkin koulutuksiin opiskeluaikoinani ja sen jälkeen. Lähes poikkeuksetta ne ovat olleet sellaisia, joista liikunta-alalla vähemmän kokeneet ovat hyötyneet enemmän. Pilates-koulutus ja tämän viikonlopun Samin kahvakuulakoulutus ovatkin sitten olleet toista maata. Suuret kiitokset!”
-Mika Perkiömäki, liikuntat. maist.

Wellness Week Teneriffalla Kevät 2020

Miltä kuulostaisi viikon aktiiviloma monipuolisen liikkumisen, hyvän ruoan ja rennon yhdessäolon merkeissä Teneriffan aurinkoisissa maisemissa?
Viikon ohjelmasta voit valita mieleisesi yhdistelmän joogaa ja treeniä, joita on tarjolla aamuisin ja iltaisin. Lisäksi viikon ohjelmassa on melontaa, SUP-lautailua, vaellus ja tutustumista Teneriffan viini ja ruokakulttuuriin. Aikaa on myös varattu saaren annista nauttimiseen yhdessä ja erikseen. Voimme taata, että palaat viikon jälkeen kotiin energisenä ja elpyneenä, mukanasi huikeat muistot Teneriffalta.

Xwanderin Wellness Week ohjaajina toimivat Sami ja Saara Obele

Mukaan ovat tervetulleita kaiken tasoiset liikkujat. Viikon aikana yhdistelemme molempien valmentajien vahvuuksista hauskan ja toimivan kokonaisuuden huomioiden sekä koko ryhmän, että jokaisen yksilön tarpeet. Osa harjoituksista tehdään yhdessä, osa pienemmissä ryhmissä. Treeneissä ja joogassa lähdetään perusteista, opetellaan uutta ja loppua kohden yhdistellään ja syvennetään viikon aikana opittuja harjoituksia. Viikon teemoihin kuuluu myös harjoitusta tukevan ravinnon ja palautumisen optimointi.

Early Bird -hinta: 749 €
(norm. 799 €) sis. 7 yötä Parque Vacacional Eden- hotellissa (2hh) ja viikon harjoitusohjelma.

Lisäpalvelut:
Parque Vacacional Eden Aamiaisella 7 vrk (ilman ohjelmaa): 350 € / hlö (2hh)
Lisäyöt: 44 € / hlö (2hh)
Puolihoitolisä: 15 € / hlö / päivä
Lapsille (2-11 v.): 50 % alennus
Yhden hengen huoneen lisä: 25 € / yö

Haluatko mukaan? Ota meihin yhteyttä!
+358 9 231 630 23
info@xwander.fi

Ilmoittaudu mukaan!