Meistä

Movement Coach Sami Obele
+358 (0)40 169 3355 | sami@flowfitness.fi

Lisensoitu Personal Trainer (Trainer Lab) ja Ravintovalmentaja (Precision Nutrition)

Olen harrastanut liikuntaa koko ikäni ja todennut monipuolisen liikunnan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kulkevan käsi kädessä. Olen mm. toiminut kouluttajana armeijassa, työskennellyt ravintola-alalla sekä kierrellyt Aasiaa mallin töissä. Jossain vaiheessa päätin kuitenkin tehdä harrastuksesta itselleni työn ja kouluttauduin liikunta-alalle. Nyt olen toiminut päätoimisesti liikunta-alalla jo yli 10 vuotta yksilö- ja ryhmävalmennusten parissa. Erikoisalaani ovat kahvakuula- ja kehonpainoharjoittelu, cross training sekä ravintovalmennus. Ryhmiä valmennan tällä hetkellä mm. Movement Centerillä. Lisäksi koulutan mm. uusia IKSA -kahvakuulaohjaajia Suomeen.

Valmentamisen ja kouluttamisen ohessa päivitän jatkuvasti myös omaa osaamistani liikkumiseen, ravintoon ja hyvinvointiin liittyen. Viimeaikaisia koulutuksia ovat mm. Kaikki Movement Coach -koulutusohjelman koulutukset, Ido Portalin Upper Body Strenght ja Movement-X -koulutukset, SPNL:n Painonnoston Ohjaajakoulutus, Functionality -ohjaajakoulutus, Vivobarefoot Running Coach -koulutus ja paljon muita.

”Samilla on mahtava kokonaisvaltainen osaaminen ihmisen hyvinvoinnista ja treenien aikana sai paljon ajateltavaa niin yleisen jaksamisen suhteen kuin ruokavalion kanssa. Lempeällä tavalla Sami ottaa asiakkaansa ja räätälöi PT työnsä sen mukaisesti alentaen kynnyksen ottaa PT osaksi jokaisen elämää.”
-Mia 50+

 


Joogaohjaaja Saara Obele

+358 (0)50 543 1222 | saara@flowfitness.fi

Prana Flow-, Hathajooga-, Hot Jooga- ja Yin Jooga -ohjaaja.

Saaran ohjaustyyli on selkeä ja johdonmukainen ja hänelle rakkaimmat joogasuuntaukset ovat Vinyasa Flow – tyylinen, hengityksen tahdittama jooga (yleensä normaalilämpöisessä tilassa, joskus musiikin tahdittamana) sekä tietysti Hot Jooga, joka soveltuu hikoilun kautta ainenvaihduntaa tehostavien ominaisuuksiensa vuoksi erinomaisesti esim. painon hallintaan.

Saara ohjaa tällä hetkellä Joogaa aktiivisesti Yoga Nordicin Espoon studiolla.