Personal Training – voimaa ja suorituskykyä

Personal training on sinulle, jos haluat treenata yhdessä personal trainerin kanssa  ja asut pääkaupunkiseudulla.

Kaikki valmennuspaketit räätälöidään sisällöltään juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi kokonaisuudeksi. Hinta määräytyy paketin keston, sisällön, sekä tapaamisten määrän mukaan. Yksittäisen treenikerran hinta on 90€.

Tässä muutamia esimerkkejä valmennuspaketeista:

Valmennuspaketti sisältää kaksi kuukausittaista tapaamista (lisätapaamiset sopimuksen mukaan), alkukartoituksen, yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja videoidut harjoitusohjelmat,  ruokavalioanalyysin ohjeineen, tapoihin pohjautuvan yksilöllisen ravinto-ohjelman, harjoittelun, tulosten ja tapojen seurannan sekä etävalmennustuen.

• 6 kk:n Valmennus alkaen 219€ / kk

• 3 kk:n Valmennus alkaen 239€ / kk

• 1 kk:n Starttipaketti (ilman ravinto-ohjelmaa) 199€

Paras aika aloittaa on nyt!  Ota siis yhteyttä, niin etsitään sinulle sopivin valmennuspaketti ja laitetaan treenit käyntiin!

Hae valmennukseen!

”Tärkeimpänä tavoitteenani aloittaessamme oli saada treenamisesta kiinni ja ottaa se osaksi elämäntapaa, parantaa omaa fyysistä kuntoa ja olla enemmän tikissä. Treenaminen on rentoa ja kokonaisvaltaista ei pelkästään fyysistä vaan tulee myös sisällöllistä informaatiota liittyen treenaamiseen, ravintoon ja hyvinvointiin. Jälkeenpäin kelattuna, niin tolla ravinto ja hyvinvointi osiolla on myös merkittävä painoarvo tulevaisuudessa.”
-HL

 

Haluatko harjoitella yhdessä kaverisi kanssa? Pienryhmävalmennus on hauska ja edullinen tapa yhdistää yksilö- ja ryhmäharjoittelun parhaat puolet!