Valmennukset

Kaikki valmennuspaketit räätälöidään sisällöltään juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi kokonaisuudeksi. Hinta määräytyy paketin keston, sisällön, sekä tapaamisten määrän mukaan. Yksittäisen treenikerran hinta on 90€.

Tässä muutamia esimerkkejä valmennuspaketeista:

Personal Training – voimaa ja suorituskykyä

Tämä on sinulle, jos haluat treenata yhdessä personal trainerin kanssa  ja asut pääkaupunkiseudulla. Valmennuspaketti sisältää kaksi kuukausittaista tapaamista (lisätapaamiset sopimuksen mukaan), alkukartoituksen, yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja videoidut harjoitusohjelmat,  ruokavalioanalyysin ohjeineen, tapoihin pohjautuvan yksilöllisen ravinto-ohjelman, harjoittelun, tulosten ja tapojen seurannan sekä etävalmennustuen.

• 6 kk:n Valmennus alkaen 219€ / kk

• 3 kk:n Valmennus alkaen 239€ / kk

• 1 kk:n Starttipaketti (ilman ravinto-ohjelmaa) 199€

Hae valmennukseen!

”Tärkeimpänä tavoitteenani aloittaessamme oli saada treenamisesta kiinni ja ottaa se osaksi elämäntapaa, parantaa omaa fyysistä kuntoa ja olla enemmän tikissä. Treenaminen on rentoa ja kokonaisvaltaista ei pelkästään fyysistä vaan tulee myös sisällöllistä informaatiota liittyen treenaamiseen, ravintoon ja hyvinvointiin. Jälkeenpäin kelattuna, niin tolla ravinto ja hyvinvointi osiolla on myös merkittävä painoarvo tulevaisuudessa.”
-HL

Online Personal Training – treenaa milloin ja missä haluat

Tämä on sinulle, jos esimerkiksi matkustat työn puolesta paljon tai asut pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Online-valmennus on joustava tapa harjoitella valmentajan tuella milloin ja missä haluat. Online-valmennus toteutetaan kokonaan etänä ja se sisältää alkukartoituksen, yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja videoidut harjoitusohjelmat, harjoittelun ja tulosten seurannan sekä tietysti etävalmennustuen. Parhaat tulokset saavutat yhdistämällä tähän ravintovalmennuksen.

• Alkaen 99€ / kk
• Yhdistettynä ravintovalmennukseen alkaen 139€ / kk

Osta online-valmennus!

Ravintovalmennus –  syö elääksesi, älä elä syödäksesi – unohda dieetit

Ravintovalmennus antaa sinulle ohjausta ja tukea muuttaaksesi suhdettasi ruokaan. Valmennus auttaa sinua luomaan kestäviä, pysyviä ja terveellisiä ravintotapoja jotka auttavat sinua painonhallinnassa ja sopivat elämäntyyliisi. Ravintovalmennus sisältää alkukartoituksen, ruokavalioanalyysin ohjeineen, tapoihin pohjautuvan yksilöllisen ravinto-ohjelman sekä tulosten ja tapojen seurannan.  Valmennus toteutetaan verkkovalmennuksena ja se voi olla joko erillinen kokonaisuus tai liittyä muihin valmennuspaketteihin.

• Alkaen 79€ / kk

Osta ravintovalmennus

Pienryhmävalmennus – yhdistä yksilö- ja ryhmäharjoittelun parhaat puolet

Pienrymässä voit harjoitella yhdessä ystäviesi, työkavereidesi tai vaikkapa perheesi kanssa. Pienryhmässä saat sekä valmentajan, että treenikaveriesi tuen. Myös pienryhmävalmennus voi sisältää alkukartoituksen, yksilölliset liikuntasuunnitelmat ja videoidut harjoitusohjelmat, harjoittelun ja tulosten seurannan, sekä etävalmennustuen. Parhaat tulokset saavutetaan, kun treenaajilla on saman suuntaiset tavoitteet. Pienryhmäharjoittelu sopii erinomaisesti mm. kahvakuulailuun, kehonpainoharjoitteluun tai joogaan.

• Yhdessä kaverin kanssa treenatessa molemmat treenaavat 30% edullisemmin ja 3-6 hengen ryhmissä jopa 50% edullisemmin.

Hae valmennukseen!

• Kysy tarjousta ryhmävalmennuksista yrityksille ja suuremmille ryhmille
• Tsekkaa myös viikottaiset ryhmätuntimme pääkaupunkiseudulla.

”Mulle alkuun oli tärkeää, että oli muitakin frendejä paikalla. Vaikka se oli fyysisesti vähän rankempaa, niin ”henkisesti” aika paljon helpompaa kun samalla tultiin näkee frendejä. Parasta treenissä on ollut sen monipuolisuus. Mulle itselleni ei sovi saman hinkkaamiset, se saa treenin maistumaan puulta ja tuntumaan pitkältä. On se sitten saman lenkin polkeminen, salilla pumppaus tai vaikka joku astanga rutiini.”
-Tomi, yksityisyrittäjä, Helsinki

 

Meillä voit maksaa myös useimmilla liikuntaseteleillä ja -korteilla.

Paras aika aloitta on nyt!  Ota siis yhteyttä, niin etsitään sinulle sopivin valmennuspaketti ja laitetaan treenit käyntiin!

info@flowfitness.fi | +358 40 169 3355