Pienryhmävalmennus – yhdistä yksilö- ja ryhmävalmennusten parhaat puolet

Pienrymävalmennuksessa voit treenata yhdessä ystäviesi, työkavereidesi tai vaikkapa perheesi kanssa. Pienryhmässä saat sekä persoanl trainerin, että treenikaveriesi tuen.

Pienryhmävalmennuksiin sisältyy ryhmäsi toiveista ja tavoitteista riippuen alkukartoitus, yksilölliset liikuntasuunnitelmat ja videoidut harjoitusohjelmat, harjoittelun ja tulosten seuranta, sekä etävalmennustuki. Parhaat tulokset saavutetaan, kun teillä on saman suuntaiset tavoitteet. Pienryhmäharjoittelu sopii erinomaisesti mm. voimaharjoitteluun, liikkuvuusharjoitteluun, kahvakuulailuun, kehonpainoharjoitteluun tai joogaan.

    • Pienryhmävalmennukset alkaen 129€ / krt

Esimerkiksi kun ryhmässä on kolme treenaajaa, on treenikerran hinta vain 43€ / hlö. Viiden hengen porukassa tippuu hinta jo alle 30€ / hlö. Eli paitsi hauskempaa ja tehokkaampaa, on pienryhmäharjoittelu myös edullisempaa!

Varaa ilmainen konsultaatio ja tule valmennukseen!

    • Kysy tarjousta työhyvinvointiratkaisuista yrityksellesi tai valmennuksista suuremmille ryhmille.
    • Tsekkaa myös viikottaiset ryhmätuntimme pääkaupunkiseudulla.

”Mulle alkuun oli tärkeää, että oli muitakin frendejä paikalla. Vaikka se oli fyysisesti vähän rankempaa, niin ”henkisesti” aika paljon helpompaa kun samalla tultiin näkee frendejä. Parasta treenissä on ollut sen monipuolisuus. Mulle itselleni ei sovi saman hinkkaamiset, se saa treenin maistumaan puulta ja tuntumaan pitkältä. On se sitten saman lenkin polkeminen, salilla pumppaus tai vaikka joku astanga rutiini.”
-Tomi, yksityisyrittäjä, Helsinki