Valmennukset

Personal Trainerina autan sinua saavuttamaan tavoitteesi. Valmennussuhteen aikana saat myös eväät saavutettujen tulosten pitämiseen ja parantamiseen. Oppimistasi tiedoista, taidoista ja tavoista on sinulle hyötyä myös tulevissa haasteissa.

Kaikki valmennuspaketit räätälöidään sisällöltään juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi kokonaisuudeksi. Hinta määräytyy paketin keston, online-tuen laajuden, sekä tapaamisten määrän mukaan. Valmennuspakettien kestot ovat 3, 6 tai 12 kuukautta. Yksittäisen treenikerran hinta on 89€.

Tässä muutamia esimerkkejä valmennuspaketeista:

Personal Training

Jos asut pääkaupunkiseudulla, voit nauttia henkilökohtaisesta valmennuksesta ja yhteisistä treeneistä valmentajan kanssa läpi elämäntapamuutoksesi. Tapaamiset 1-2 kertaa viikossa. Valmennuspaketti sisältää alkukartoituksen,  yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja harjoitusohjelmat, harjoittelun ja tulosten seurannan, sekä online-tuen.  Parhaat tulokset saavutat yhdistämällä tähän ravintovalmennuksen.

•Alkaen 299€/kk
•Yhdistettynä ravintovalmennukseen alkaen 359€/kk

”Tärkeimpänä tavoitteenani aloittaessamme oli saada treenamisesta kiinni ja ottaa se osaksi elämäntapaa, parantaa omaa fyysistä kuntoa ja olla enemmän tikissä. Treenaminen on rentoa ja kokonaisvaltaista ei pelkästään fyysistä vaan tulee myös sisällöllistä informaatiota liittyen treenaamiseen, ravintoon ja hyvinvointiin. Jälkeenpäin kelattuna, niin tolla ravinto ja hyvinvointi osiolla on myös merkittävä painoarvo tulevaisuudessa.”
-HL

Online training

Saatat matkustaa työn puolesta paljon tai asua pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettet pääsisi mukaan valmennukseen. Online-valmennus on joustava tapa harjoitella milloin ja missä haluat. Online-valmennus voidaan totetuttaa joko kokonaan etänä tai tapaamisia voi olla esim. 1-2 kertaa kuukaudessa. Valmennuspaketti sisältää alkukartoituksen, yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja harjoitusohjelmat, harjoittelun ja tulosten seurannan, sekä tietysti online-tuen. Parhaat tulokset saavutat yhdistämällä tähän ravintovalmennuksen.

•Alkaen 99€ / kk
•Yhdistettynä ravintovalmennukseen alkaen 159€ / kk

Ravintovalmennus

Ravintovalmennus antaa sinulle ohjausta ja tukea muuttaaksesi suhdettasi ruokaan. Valmennustapamme auttaa sinua luomaan kestäviä ja pysyviä ruokailutapoja jotka sopivat elämäntyyliisi. Ravintovalmennus sisältää alkukartoituksen ja tulosten ja tapojen seurannan, ruokavalioanalyysin ohjeineen sekä tapoihin pohjautuvan ravinto-ohjelman. Valmennus toteutetaan online-valmennuksena ja se voi olla joko erillinen kokonaisuus tai liittyä muihin valmennuspaketteihin.

•Alkaen 99€ / kk

Pienryhmävalmennus

Pienrymässä voit harjoitella yhdessä ystäviesi, työkavereidesi tai vaikkapa perheesi kanssa. Pienryhmässä saat sekä valmentajan, että treenikaveriesi tuen. Myös pienryhmävalmennus voi sisältää alkukartoituksen, yksilölliset liikuntasuunnitelmat ja harjoitusohjelmat, harjoittelun ja tulosten seurannan, sekä online-tuen. Parhaat tulokset saavutetaan, kun treenaajilla on saman suuntaiset tavoitteet. Pienryhmäharjoittelu sopii erinomaisesti mm. kahvakuulailuun, kehonpainoharjoitteluun tai joogaan.

•Yhdessä kaverin kanssa treenatessa molemmat treenaavat 20% edullisemmin. 3-6 hengen ryhmissä 30% edullisemmin.
•Ryhmävalmennukset yrityksille ja suuremmille ryhmille – Kysy Tarjousta!
•Tsekkaa myös viikottainen Ryhmävalmennustarjontamme.

”Mulle alkuun oli tärkeää, että oli muitakin frendejä paikalla. Vaikka se oli fyysisesti vähän rankempaa, niin ”henkisesti” aika paljon helpompaa kun samalla tultiin näkee frendejä. Parasta treenissä on ollut sen monipuolisuus. Mulle itselleni ei sovi saman hinkkaamiset, se saa treenin maistumaan puulta ja tuntumaan pitkältä. On se sitten saman lenkin polkeminen, salilla pumppaus tai vaikka joku astanga rutiini.”
-Tomi, yksityisyrittäjä, Helsinki

 

Meillä voit maksaa useimmilla liikuntaseteleillä ja -korteilla.

Paras aika aloitta on nyt!  Ota siis yhteyttä, niin etsitään sinulle sopivin valmennuspaketti ja laitetaan treenit käyntiin!

info@flowfitness.fi | +358 40 169 3355